9 Ocak 2009 Cuma

Bolt



Her yeni gün macera, tehlike ve entrikalarla bogusan sevimli Bolt, aslinda cok sevilen bir televizyon dizisinin starı ama o bunu bilmiyor. Basina gelen butun olaylari gercek zannediyor, film hilelerini kendi gucleri saniyor. Cok tatli, cok sempatik bisi olan bas kahramanimiz, bir gun kendini set disinda bulunca ve artik guclerine sahip olmadigini farkedince, sudan cikmis baliga donuyor.

Filmin konusu super, eglenceli, degisik. Bolt, Mittens, Rhino; ucu de harika karakterler. Bir de guvercinler var ki, boyun ve goz hareketleri takdire sayan. Cok gulduk, aksami neseli kapadik sonuc olarak. Tabi bunda filmi Real D izlememizin, dagitilan gozluklerin bizde kalmasinin ve bizim bu gozluklerle insan icine cikmakta hic bir sakinca gormememizin de etkisi olabilir. Animasyon sevenlere tavsiye edilir. Gerci etmeyenlere de tavsiye ederim ben.


2 yorum:

mrlmrl dedi ki...

ya bu gözlüklerden 6 tane kadar aşırıverseydiniz keşkem...foto konseptinde kullanıma cük olurdu!böylece gözlerimizin kapalı çıkma riskini de sıfıra indirgerdik...

Gözde Otman dedi ki...

ya benimde aklima geldi, bole bi konsept mi yapalim dedim. AMA fazladan gozluk yok maalesef.. AMA sizde bolt'a giderseniz olur;) yada giden baskasindan bulabilsek keske;)