16 Temmuz 2010 Cuma

Margarita

Fırsatları birlikte yakala, kişiye özel grup indirimi gibi sloganları pek sık duymaya başladık son zamanlarda. Grupanya, Şehir Fırsatı, Grupca gibi siteler mantar gibi türemiş, bizim yine sonradan haberimiz oldu. Nedir, ne değildir diye bakınca, bizde düştük bu sevdaya, '..günün fırsatı da ne ki?' diyerek, mail adreslerimizi girdik sitelere. O günden beri, her sabah mailler düşüyor posta kutuma. Tanıdık tanımadık işletmelerden, %50'yi aşan indirimler hiç aklımızda olmayanları, aklımıza düşürüyor.
İlk denememiz, Chili's'de Margarita.



Hem bütün kızları toplamak için vesile olsun, hem yarı fiyatına margarita olsun dedik, aldık fırsatları. Aldık ama bir türlü gidemedik. Ne de olsa kullanmak için 3 ayımız var diye düşününce haftalar hızla geçti. 5 hafta önceden ödediğimiz içecekleri ancak bu cuma kullanmaya karar verebildik. Bir kişinin aldığı iki kuponu aynı gün içinde kullanamaması maalesef grubumuzu ikiye böldü ama kuponlar madem alındı, bir yerden kullanılmaya başlansın dedik.

Levent metrosundan Etiler'e yürüyünce, kan ter içinde kaldık, aç olmayanlarımız da acıktık. Kendimizi içeri atmamızla ne yiyeceğimizden önemli ne içeceğimize karar verdik. Bizimle ilgilenen arkadaşın tavsiyeleriyle, bi bakmışız dördümüzde arjantin bardaklarda 'jamaican paradise' söylemişiz... Sıcak sosuyla gelen nachoslar pek gözümüzü doyurmamış olacak, menüde uzun uzun gezdikten sonra crispers ve chicken club tacos siparişleri de verdik.



Hem yiyecekler, hem margaritalarımız süperdi! Margaritalardaki alkol durumu hepimizi şüpheye düşürse de, tadı gayet yerindeydi. Crispers'ın acısı beni bolca terletip, ağlatınca, kızlar çok güldü. Fırsatları alırken birlikte kullanmayı düşündüğümüz kızların şerefine arjantinler tokuşturuldu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de yakında kullanacağım Chili's fırsatını, tavsiyeler için teşekkürler.

http://grupguru.com üzerinden her gün bütün fırsatları tek email ile gönderiyoruz, haberin olsun :)